image_pdfimage_print

Agejncia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele më 28 mars e mbajti takimin e parë publik për vitin 2022.

Më shumë informacione për ngjarjen në banerin “Takim publik”

Na vjen keq, nuk u gjet asnjë mesazh.

line


Accessibility

Accessibility