image_pdfimage_print

Agjencia për shërbmie mediatike audio dhe audivizuele me datë 29 qershor, me fillim në ora 12, do të mbaje Тakim publik.

Informacione shtesë mund të merren në banerin Тakim publik.

Na vjen keq, nuk u gjet asnjë mesazh.

line


Accessibility

Accessibility