header logo

  • koi sme niee
  • sto rabotime
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

MK Radiodifuzeri

OJEKM MK

Pecateni mediumi MK

СООПШТЕНИЈА ЗА МЕДИУМИ


Осуда за вербалните закани кон ТВ Шења PDF Печати Е-пошта

Скопје, 19.07.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги го осудува вчерашниот инцидент во општина Чаир...

Повеќе...
 
Потпишан Меморандум за соработка со Правниот факултет „Јустинијан Први“ PDF Печати Е-пошта

07.07.2017 Memorandum za sorabotkaСкопје, 07.07.2017г. –Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги и Правниот факултет „Јустинијан Први“, на 07.07.2017 година...

Повеќе...
 
Новинарските стандарди во фокусот на вториот јавен состанок на Агенцијата за 2017 година PDF Печати Е-пошта

29.06.2017 Vtor javen sostanok na AVMU 3Скопје, 29.06.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги денес го одржа вториот јавен состанок за 2017 година...

 

Повеќе...
 
Најава за втор јавен состанок на Агенцијата за 2017 година – 29.06.2017г. во живо на youtube каналот на Агенцијата PDF Печати Е-пошта

Скопје, 28.06.2017г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги утре - 29 јуни 2017 година (четврток)...

Повеќе...
 
<< Прва < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Последна >>

Страна 1 од 34

STRATEGIJA 2018 2022

pretstavkamk

mediumskapismenostmk

odgovorispravkamk

slika-4f-copy

licasosetilnapoprecenost

mk

zakon-avmu-mak

zm-mak