header logo

  • koi sme niee
  • sto rabotime
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

MK Radiodifuzeri

OJEKM MK

Pecateni mediumi MK

Скопје, 08.06.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги најостро го осудува вчерашниот напад врз новинарската екипа на ТВ 24 Вести, кој се случи во центарот на Штип.

Агенцијата за сите претходни напади врз медиумските работници неколкупати реагираше, дека безбедноста на медиумските професионалци во ниту еден случај не смее да биде загрозена. Агенцијата повторно апелира да не се попречува работењето на медиумите и медиумските работници да се остават достоинствено да ги извршуваат своите професионални обврски.

 

STRATEGIJA 2018 2022

pretstavkamk

mediumskapismenostmk

odgovorispravkamk

slika-4f-copy

licasosetilnapoprecenost

mk

zakon-avmu-mak

zm-mak