header logo

  • koi sme niee
  • sto rabotime
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

MK Radiodifuzeri

OJEKM MK

Pecateni mediumi MK

Соопштение за јавност
PDF
Печати
Е-пошта

Скопје, 23 мај 2017г. - Регионалната телевизија Телеканал А1 од Струмица, ја извести Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги дека во последнава година се соочува со заканувачки настани, меѓу кои последен е писмо со заканувачка содржина. За ова, Телевизијата го известила и СВР Струмица.

Агенцијата, и во овој случај, го повторува својот принципиелен став дека ниту еден медиум не смее да биде попречуван во својата работа, односно, треба да му бидат овозможени потребните услови за да ја извршува својата функција.

 

STRATEGIJA 2018 2022

pretstavkamk

mediumskapismenostmk

odgovorispravkamk

slika-4f-copy

licasosetilnapoprecenost

mk

zakon-avmu-mak

zm-mak