header logo

  • koi sme niee
  • sto rabotime
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

MK Radiodifuzeri

OJEKM MK

Pecateni mediumi MK

Да не се попречува работата на новинарските екипи

Скопје, 07.12.2016 година – Телевизија Нова, на 5-ти и 6-ти декември 2016 година, ја извести Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги...

Повеќе...  
Извештаи од мониторинг на изборното медиумско претставување на 22 програмски сервиси за период од 21 до 30 ноември 2016 година

Скопје, 06.12.2016г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши мониторинг на изборното медиумско претставување...

Повеќе...  
Реализиран мониторинг над изборното медиумско претставување на ТВ Нова, ТВ МТМ, К Три Телевизија и ЕФ-ЕМ 90.3 Спортско радио

Скопје, 05.12.2016г. – При мониторингот над изборното медиумско претставување на ТВ Нова Дооел Скопје, ТВ МТМ Дооел Скопје, К Три Телевизија...

Повеќе...  
Предлози од Привремената комисија за ТВ Нова, ТВ Компани 21-М, Наша ТВ, Регионална ТВ Ултра, ТВ Алсат-М и ТВ Телма

Скопје, 05.12.2016г. – Привремената комисија за следење на медиумското претставување врз основа на писмени извештаи од мониторинг...

Повеќе...  
Агенцијата потсетува: има правила за еднаков пристап и за потпалувачки говор

Скопје, 05.12.2016 година – Неколку политички субјекти - учесници во изборниот процес, ја информираа Агенцијата дека одредени...

Повеќе...  
Соопштение од членови на Привремената комисија за следење на медиумското претставување

Скопје, 02.12.2016г. - На денешната закажана 16-та седница каде што требаше да се разгледуваат писмените извештаи од извршени надзори (мониторинг) врз...

Повеќе...  
Известување по доставените извештаи

Скопје, 02.12.2016г.  - Известувањето по доставените извештаи, допис бр.03-6078/1 од 29.11.2016 година...

Повеќе...  
Мониторинг над изборното медиумско претставување на ТВ Нова, Компани 21-М, Наша ТВ, Регионална ТВ Ултра, Алсат-М и ТВ Телма

Скопје, 02.12.2016г.- Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги при мониторинг на изборното медиумско претставување на радиодифузерите...

Повеќе...  
Одговор на Агенцијата на барањето од двајцата членови на Привремената комисија

Скопје, 02.12.2016 - Одговорот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги на барањето од двајцата членови на Привремената комисија...

Повеќе...  
Извршен контролен надзор врз кабелските оператори СКУПИ КАБЛЕ и ВВВ-ИНТЕРНЕТ ГРУП

Скопје, 02.12.2016г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши контролен програмски надзор врз работата на два кабелски оператори...

Повеќе...  
Предлог на Привремената комисија за повлекување на Барањето за поведување прекршочна постапка против Алфа ТВ ДООЕЛ Скопје

Скопје, 29.11.2016г. - Привремената комисија за следење на медиумското претставување до Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги...

Повеќе...  
<< Прва < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Последна >>

Страна 8 од 50

STRATEGIJA 2018 2022

pretstavkamk

mediumskapismenostmk

odgovorispravkamk

slika-4f-copy

licasosetilnapoprecenost

mk

zakon-avmu-mak

zm-mak