header logo

  • koi sme niee
  • sto rabotime
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

MK Radiodifuzeri

OJEKM MK

Pecateni mediumi MK

Извештај за спроведување на програмскиот концепт од страна на радиодифузерите во 2015 година на веб страната на Агенцијата

Скопје, 30.12.2016г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изготви Извештај за спроведување на програмскиот концепт од страна...

Повеќе...  
Извршен вонреден надзор врз ТВ Сител

Скопје,30.12.2016г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши вонреден надзор врз ТВ Сител ДООЕЛ Скопје...

Повеќе...  
Изречени мерки-опомена на МРА 1, МРА 2, ТВ Морис Охрид и ТВ Нова Гевгелија

Скопје, 30.12.2016г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги по спроведените надзори и констатираните прекршувања, на Македонска...

Повеќе...  
Извештај од надзор над изборното медиумско претставување за време на изборната кампања на радиодифузерите на регионално и локално ниво

Скопје, 30.12.2016г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изготви Извештај од надзорот...

Повеќе...  
Одржан четвртиот јавен состанок на Агенцијата за 2016 година

4 Javen sostanon 2016 2Скопје, 30.12.2016г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, вчера го одржа последниот јавен состанок за 2016 година...

Повеќе...  
Истражување на медиумската писменост кај возрасната популација во Република Македонија

Скопје, 30.12.2016г. – За потребите на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги е изработено Истражување на медиумската писменост кај возрасната популација во Република Македонија. 

Повеќе...  
Одлука за престанок на мандатот на Привремената комисија за следење на медиумското претставување

Скопје, 28.12.2016г. – Директорот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, врз основа на Изборниот законик и Заклучокот на Државната изборна комисија...

Повеќе...  
Од вечерва по полноќ изборен молк

Скопје, 23.12.2016г. – Врз основа на Решението од ДИК за повторување на гласањето на гласачкото место бр. 2011, во општина Теарце, на 25-ти декември 2016 година...

Повеќе...  
Агенцијата изврши редовен програмски надзор врз пет радиодифузери

Скопје, 21.12.2016г. -  Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши редовен програмски врз работата на...

Повеќе...  
Извршен надзор врз четири радиодифузери

Скопје, 21.12.2016г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши редовен програмски и административен надзор врз работата на...

Повеќе...  
Извршен контролен надзор врз операторот ДИГИ ПЛУС МУЛТИМЕДИА

Скопје, 20.12.2016г. -  Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши контролен програмски надзор врз работата на операторот...

Повеќе...  
<< Прва < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Последна >>

Страна 5 од 50

STRATEGIJA 2018 2022

pretstavkamk

mediumskapismenostmk

odgovorispravkamk

slika-4f-copy

licasosetilnapoprecenost

mk

zakon-avmu-mak

zm-mak