header logo

  • koi sme niee
  • sto rabotime
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

MK Radiodifuzeri

OJEKM MK

Pecateni mediumi MK

Отпочна подготовката на Стратегијата за развој на аудио и аудиовизуелната дејност 2018-2022 година

Slika 1 15.05.2017Скопје, 15.05.2017г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги денес го означи официјалниот почеток на подготовка...

Повеќе...  
Вонреден надзор врз ТВ Нова - начела за вршење на дејноста

Скопје, 05.05.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши вонреден надзор врз програмата на Трговското радиодифузно...

Повеќе...  
Допис до Програмскиот совет на МРТ

Скопје, 03.05.2017г. - Агенцијата го повика Програмскиот совет на МРТ да го преразгледа известувањето на јавниот сервис...

Повеќе...  
Безбедност за новинарските екипи, а тие професионално да известуваат

Скопје, 28.04.2017г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги најостро го осудува насилството врз новинарите и новинарските екипи, за време на вчерашните случувања во Собранието на Република Македонија...

Повеќе...  
Промовирана Мрежата за медиумска писменост на Република Македонија

Slika 2 27.04.2017Скопје, 27.04.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, денес, свечено ја промовираше Мрежата за медиумска...

Повеќе...  
Известување за јавното отворање на пријавa за учество на јавниот конкурс

Скопје, 11.04.2017г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, на 1-вата седница одржана на ден 05.01.2017 година, донесе Oдлука за објавување на јавен конкурс...

Повеќе...  
Радиодифузерите да се придржуваат до професионалните начела за вршење на дејноста

Скопје, 10.04.2017г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги ja поддржува реакцијата на Советот за етика во медиумите и уште...

Повеќе...  
Новинари од повеќе европски медиуми во посета на Агенцијата

 Slika od sala Poseta na novinariСкопје, 04.04.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги денес беше домаќин на новинари од неколку...

Повеќе...  
Првиот јавен состанок Агенцијата го посвети на Изборниот процес во 2016 година

Prv javen sostanok 2017Скопје, 31.03.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги вчера го одржа првиот јавен состанок за 2017 година...

Повеќе...  
13-ти Поткомитет за иновации, информатичко општество и социјална политика во Брисел

Brisel 14.03.2017 14.03.2017г. – Денес,  во Брисел, се одржа 13-от Поткомитет за иновации, информатичко општество и социјална политика. Во рамки на Поткомитетот беа презентирани...

Повеќе...  
Осуда за нападот врз новинарската екипа на ТВ 24 Вести

Скопје, 11.03.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги најостро го осудува вчерашниот напад врз новинарската екипа...

Повеќе...  
<< Прва < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Последна >>

Страна 3 од 50

STRATEGIJA 2018 2022

pretstavkamk

mediumskapismenostmk

odgovorispravkamk

slika-4f-copy

licasosetilnapoprecenost

mk

zakon-avmu-mak

zm-mak