header logo

  • koi sme niee
  • sto rabotime
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

MK Radiodifuzeri

OJEKM MK

Pecateni mediumi MK

Извршен контролен надзор врз 15 радиодифузери

Скопје, 29.06.2017г. -Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши контролен надзор врз работата на 15 радиодифузери...

Повеќе...  
Вонреден надзор врз Радио Слободна Македонија - член 48 од ЗААВМУ (посебни забрани)

Скопје, 09.06.2017г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги пo службена должност изврши вонреден надзор врз програмскиот сервис на Радио Слободна Македонија...

Повеќе...  
Осуда за вчерашниот напад врз новинарската екипа на ТВ 24 Вести

Скопје, 08.06.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги најостро го осудува вчерашниот напад врз новинарската екипа на ТВ 24 Вести, кој се случи во центарот на Штип.

Повеќе...  
Агенцијата изврши редовен надзор врз Македонски Телеком

Скопје 08.06.2017-Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши редовен програмски надзор врз работата на...

Повеќе...  
Студенти од Колеџот УБТ во посета на Агенцијата

UBT Agencija 2Скопје, 07.06.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги денес беше домаќин на студенти од Универзитетот за бизнис и технологија – УБТ од Приштина, Република Косово.

Повеќе...  
Вонреден надзор врз ТВ КАНАЛ 5 – член 48 од ЗААВМУ (посебни забрани)

Скопје, 01.06.2017г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги пслужбена должност изврши вонреден програмски надзор врз работата на...

Повеќе...  
Вонреден надзор врз ТВ АЛФА – член 48 од ЗААВМУ

Скопје, 23.05.2017г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги по службена должност изврши вонреден програмски надзор...

Повеќе...  
Соопштение за јавност

Скопје, 23 мај 2017г. - Регионалната телевизија Телеканал А1 од Струмица, ја извести Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги...

Повеќе...  
Мислење од Комисијата за заштита од дискриминација во однос на претставка за ТВ Сител

Скопје, 19.05.2017г. – Комисијата за заштита од дискриминација на Република Македонија до Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги...

Повеќе...  
Податоци за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на ТВ станиците, јануари-април 2017г.

Скопје, 16.05.2017г. - Податоците за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на телевизиските станици...

Повеќе...  
Вонреден надзор врз работата на ТВ 24 ВЕСТИ – начела за вршење на дејноста

Скопје, 16.05.2017г. -  Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги по добиена претставка, изврши вонреден програмски надзор врз работата на ТРД 24 ВЕСТИ...

Повеќе...  
<< Прва < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Последна >>

Страна 2 од 50

STRATEGIJA 2018 2022

pretstavkamk

mediumskapismenostmk

odgovorispravkamk

slika-4f-copy

licasosetilnapoprecenost

mk

zakon-avmu-mak

zm-mak