header logo

  • koi sme niee
  • sto rabotime
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

MK Radiodifuzeri

OJEKM MK

Pecateni mediumi MK

Втор седмичен извештај на Агенцијата до ДИК

Скопје, 21.08.2017г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги согласно обврските од Изборниот законик, денес до Државната изборна комисија...

Повеќе...  
Седница бр.29 - 22.08.2017 - во живо на youtube каналот на Агенцијата

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, 29-та седница ја закажува за 22.08.2017 година (вторник), со почеток во 12:00 часот...

Повеќе...  
Анализа на поведени прекршочни постапки против радиодифузерите за време на Предвремените парламентарни избори во 2016г.

Скопје, 21.08.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изработи Анализа на поведените прекршочни постапки против радиодифузерите за време на Предвремените избори за пратеници...

Повеќе...  
ОСУДА ЗА ИНЦИДЕНТОТ ВРЗ НОВИНАРСКАТА ЕКИПА НА ПОРТАЛОТ КУРИР.МК

Скопје, 17.08.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги го осудува вчерашниот инцидент со отстранувањето...

Повеќе...  
Контролен програмски надзор врз ТВ-Канал ВИС

Скопје, 15.08.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги врз регионалната телевизија ТВ-Канал Вис од Струмица...

Повеќе...  
Работен состанок за правилата за известување до почетокот на изборната кампања

Slika 2 11.08.2017Скопје, 11.08.2017г. – Претставници на националните телевизии и радија денеска, уште еднаш имаа можност...

Повеќе...  
Редовен надзор врз кабелските оператори ВОКС КАТВ и КДС-КАБЕЛ НЕТ

Скопје, 08.08.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши редовен програмски надзор врз кабелските оператори...

Повеќе...  
Започнува мониторингот на изборното медиумско известување

Скопје, 07.08.2017г. – Денес започнува мониторингот на известувањето на радиодифузерите за Локалните избори 2017 година...

Повеќе...  
Мерка-опомена за кабелскиот оператор МУЛТИМЕДИЈА-НЕТ

Скопје, 31.07.2017г. -  Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги по спроведениот вонреден надзор и констатираното реемитување на... 

Повеќе...  
Агенцијата изрече мерка-опомена на радио РФМ

Скопје, 31.07.2017г.  – Врз основа на извршениот вонреден надзор врз регионалното радио РФМ Скопје и утврденото непочитување на законските одредби, Агенцијата на овој радиодифузер му изрече мерка-опомена...

Повеќе...  
Ставови и мислења на Агенцијата за предложените медиумски реформи

Скопје, 28.07.2017г. Во врска со предложените  реформи во медиумскиот сектор, опфатени во Програмата на Владата на Република Македонија...

Повеќе...  
<< Прва < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Последна >>

Страна 1 од 52

izborimk

STRATEGIJA 2018 2022

MK Inforaci od javen karakter 3

pretstavkamk

mediumskapismenostmk

odgovorispravkamk

slika-4f-copy

licasosetilnapoprecenost

mk

zakon-avmu-mak

zm-mak